Nahajate se tukaj: Domov > Profil podjetja 

Profil podjetja

CLASSEQ že od leta 1977 v Angliji razvija in proizvaja zanesljive in cenovno ugodne pomivalne stroje za kozarce in posodo, za uporabo v gastronomiji in hotelirstvu. S svojimi podpultnimi in pretočnimi pomivalnimi stroji ponuja CLASSEQ sijoče rešitve za profesionalno pomivanje.

Zahvaljujoči dolgoletnemu sodelovanju in partnerstvu kupcev s prodajalci na mednarodnem trgu ima CLASSEQ praktične rešitve za pomivanje po dostopnih cenah.

Številne restavracije po vsem svetu zaupajo robustnim in kompaktnim pomivalnim strojem, ki se odlikujejo z enostavnostjo uporabe. Pomivanje s pomivalnim strojem Classeq zagotavlja prepričljive rezultate in nizke obratovalne stroške. S sistemom ploščatega filtritnega sita, majhnih komor in standardno vgrajeno učinkovito tehniko doziranja pomivalnega in izpiralnega sredstva, zagotavlja zanesljivo in varčno porabo časa, vode, energije in čistil.

CLASSEQ je vodilni proizvajalec strojev na trgu v Veliki Britaniji. Modele vseh strojev razvijajo in izdelujejo v Angleškem Hixon-u. CLASSEQ je mednarodno organizirano podjetje, ki zagotavlja prodajo in storitve servisa po vsem svetu, ter za stranke skrbi s hitro odzivnostjo.